Spread the love

Prijatelji!

Zopet bomo čez slab mesec združili misli in kilometre. Tokrat se bo bežalo približno nekaj več kot 300 kilometrov.

Namen letošnjega projekta #UltraIvančnaTolmin je popolnoma enak kot leta poprej. Združiti se in za čas bežanja pustiti web na miru in skupaj borbati kilometre.

Štartali bomo 13. 4. ob približno 9h izpred Studenca 20 v Ivančni Gorici.

Pot iz domačega kraja se bo nadaljevala: do Šmartnega pri Litiji, Trbovelj, do kraja Marija Reka, Vransko, Trojane, Domžale, Ljubljana, Medvode, Kranj, Podbrezje, Lom pod Storžičem, Begunje, Kranjska Gora, Tarvisio, Strmec na Predelu, Log pod Mangartom, Bovec, Kobarid s ciljem v Tolminu.

Cilj samega teka ne bo humanitaren in čim hitreje prebežati do Tolmina. Plan je, da se po dolgem času vidimo, kakšno tekaško rečemo s čim manj spanja.

V ekipi bosta dva voznika (Marko M. in Leon). Deklina, ki bo skrbela za socialna omrežja, Marko S. za lahke noge, mami-Teja bo skrbela, da bo avtodom urejen, poskrbela bo za vse vas, ki nas boste prišli pogledat. Da je potrebno imeti moško roko pri vsem tem, bo poskrbel kolesar Costa-Marino, ki bo skrbel za hrano in tekočino (zame). Nenazadnje je lepo imeti lepe spomine na takšen dogodek, prav zato bo poskrbel Jože. Vem, da je ekipa najboljša in da bo svoje delo opravila z odliko.

Težko bo, a to je naša naloga, da iz težkega bremena s kilometrom in kilometrom naša ramena postajajo lažja. Prepričan sem, da nam to lahko uspe le, če stopimo skupaj. V kar ne dvomim.

Za vse, ki nas boste prišli pogledat naj vam povem, da lačni in žejni ne boste. Žal za vas prevoza iz lokacije na lokacijo ne morem poskrbeti. Da boste na tekočem, kje se nahaja naša potujoča ladja boste lahko spremljali na: Instagramu, FB, Twiter vse kar boste hoteli povedati ali poiskati se pa držite ključnika ali po domače heštega #UltraIvančnaTolmin (s Č -jem).

#UltraIvančnaTolmin
[wdi_feed id=”1″]

Morda še nekaj nasvetov in navodil za vse nas: Prosil bi, da mi vi kot tekač ne določate tempa. Bežite poleg mene, morda za pol copata za mano. Ker drugače mi narekujete tempo in to ni dobro. Prepričan sem, da veste kaj mislim. Tempo bo približno 6 minut oziroma kasneje tudi 7 minut na kilometer. Morda več. Tako nekako je predvideno. Vemo pa, da so #ultre extremno zanimive in ko je lagodje najboljše se hitro lahko vse obrne na glavo.

Tekli bomo po levi strani ceste (da bomo videli nasproti vozeča vozila). Iz dveh razlogov.

1. Varnost (nadzor nad prihajajočimi vozili). Ponoči po desni strani ceste pred potujočo ladjo (avtodomom).
2. Psiha (nasproti vozeča vozila prihajajo v našo smer – hitro ga izgubimo in nimamo občutka, da nas prehitevajo.

“Nč bat”. Vse bo dobro in vabljeni vsi #NiceAndEasy. Moja ekipa in moji podporniki so poskrbeli, da boste imeli lep spomin na bežanje #ZaVsakegaNekaj

Najlepši avtodom se bo ustavljal na približno 5km. Včasih manj, včasih več. Odvisno od varnega mesta ustavitve. Ko, če boste kaj hoteli povejte in ekipa (Teja) vam bo ustregla po najboljših močeh.

Zahvalil bi se vsem podpornikom:

Morda ti bo všeč tudi:

2 Komentarja

  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja