Zadnje čase, če mi čas dopušča odidem malo višje od Ivančne. Jep, grem v hrib. Ker je mesec sestavljen iz 31 dni, ker je poletje in ker imamo plan v službi takšen ali drugačen in ker sem obdan s fajn prjatli s fajn “badiji” sva se z Gregorjem zmenila, da po vsaki nočni pičiva na en hribček, planino, goro… Greva na razgled greva na off, greva švicat, greva na izi oziroma greva nardit eno #GoPro fotko 😉

Super vesel za ideo in sva planila. Prvič Viševnik, potem Šmarna Gora, kasneje Zvoh in danes kot “zadnja” nočna Storžič. Na zadnji “etapi” se nama je pridružil Milan. Tut “badi” 😉 Pač, se skup pokonektamo in gremo. Samo idea pade in že smo ready.

Hmm kaj hočem povedat s to objavo…. V bistvu bi lahko povedal samo v enem stavku ampak bom mičkeno #podolgovezil 😉

V glavnem res me zanima ali je ta svet preobremenjen s časom, višinskim profilom, fotografijam, težavam, kdo bo lepši, boljši, bolj kresnen… Res ne vem.

Sva šla na Viševnik in od gor do dol so naju pari spraševali al sva naredla ruto v eni uri. Madona me to zjezi! Ne rabu sm dve uri. Pa zdej! Res ne vem kaj je fora.

To so naju sprševli mladi in stari mački. Res, ne zastopim. A gremo tekmovat ali vsak s svojo dušo v hribe. Res, pinja se vprašam al sm jet čudn al… res ne vem. No vsaj potem ti ni dolg čas, ko debatiraš kolk je en “folk” kresnen.

Je težko pozdravt in se pohecat?! Če je temu tako bolje, da ostanete doma! Res! Zelo bom vesel, da vas ne vidim v takšnem stanju oziroma razmišljnju. Vem in vrjamem, da gredo nekateri na bateon ali v hrib, da so z mislimi drugje vendar to so popolnoma drugi ljudje kot sva jih srečevala.

Pa pozdravš, se pohecaš pa te gleda k bk v nova vrata, ves zivčen k mora v hrib ob 4h zjutri in k ma pulz 190! Ej, raj ostan doma! Al pa pejt na izi sicer boš rabu 3 ure namesto pol urce, vendar boš nasmejan, boljše volje predvsem boš pa za svoje živce naredu veliko več, pa še jest bom kej lepega napisu 😉

Da, ne bom samo kritiziral, ker je to baje najlažje. Bi rad poudaril, da sem vesel in na ustih se mi prikrade nasmeh do ušes, ko slišim istomisleče pozitiven osebe kako se bo izvedel dolečn projekt, še dobro da jih je veliko! Več kot mutcev, ki ne vedo zakaj hodijo na zrak!

Še bolj sem vesel, ko kakšnega prjatla spravim na zrak. To mi pomeni veliko! Vesel sem!  Veliko je takšnih, ki imajo mišljenje ne ne grem s tabo ker si mal prehiter.

Ko grem s prjatli tako na zrak odpade pojem “prehiter”. Vsem se prilagodimo in uživmo in Gregor je eden izmed tistih borcev, ki je pokazal, da vrjame v to in da zmore. Ponosen! Zelo!  Danes bi lahko rekel v smislu, hvala se vidimo! Ampak je njegova volja, želja bila močnejša od negativnih misli. Sej nima veze zakaj… A je zgrizel in ja! Super smo se meli. In še bomo šli. Če je vam je to všeč bom reku še bomo šli višje, močneje, hitreje, boljše, lepše… 😉

Hvala tistemu zgoraj, da nas danes ni noben vprašal koliko časa smo rabili izpod Doma pod Storžičem preko Žrela do Storžiča, ker najbrž bi mu rekel, kar ni v slovarju.

Preden za vikend odidete na morje, gore, planine, planote, beton…, kamor koli vas bo pot zanesla, pozabite na tekmovalnost s sosedom na levi ali desni. Delajte zase! Dihajte normalno, če je potrebno tudi globoko bodite ponosni, ker ste vzunaj in ker lahko!

Uživate v tem kar boste počeli oziroma, če kakšen kresnenc slučajno sedaj beži in bere tale blog naj se ustavi, prepogne in zadiha 😉 Ustvarite si nove cilje, delite jih s prijatelji in ne pozabi na odlično opremo ter #GoPro 😉

Vsi tisti, ki boste šli na kakšne tekme (Joli, Miha, Kristi s klapo….) pa raztrgajte v nulo! Zato so tekme, tam se gre na muč!

Uživajte v naravi… Pa ne pozabite zapisati svoje dejavnosti Run-a, Hike-ja, Swim-a, Walk-a… v mesečno evidenco. Na koncu meseca boste presenečeni, kaj vse zmore človeško telo.

#TimeToPlay in #NeverStopExploring

V vseh teh dneh sem imel na sebi odlične copatke Salomon  S-LAB SENSE 5 ULTRA za lahke traile  in X ULTRA MID 2 GTX za visokogorje. Včasih obečene S-LAB EXO TW SHORT ali pa WAYFARER SHORT M. Všeč mi je ker je vse narejeno, da traja in ker omogoča lahkotno gibanje.

Urca Suunto Vertical, je pa pridno beležila statistiko, katero je vedno lepo pogledati preko meseca, leta, tedna, dneva ali pa minutke 😉

 

DCIM173GOPRO
V hrib za splošno kondicijo in za lep razgled

 

Treba cahnt spomin #čez300let bo vse drugače

 

DCIM177GOPRO
Prbližn za tole rinemo v hrib 😉

 

Kdo je bolj #kresnen

 

DCIM177GOPRO
Vedno v igri – levo desno 😉 !Čak! Kdo bo prej #Ahaaa

 

Včasih je potrebno tudi zagrist, da prideš na razgled za dušo!

 

DCIM100GOPRO
Veseliiii

 

Vsake toliko časa je potrebno sprejeti tudi pametne odločitve in narditi korak naprej

 

#NkolDol

 

DCIM178GOPRO
Aaaaa!

 

En za drugim vesele volje naprej 😉 Foto: M. 😉

 

To more bit! Ja, vsi čez 30 pa kaj! #najTraja

 

DCIM178GOPRO
Kolk je zdej pomemben čas… #PopolnomaNič

 

DCIM178GOPRO
GoPro #feni

 

DCIM178GOPRO
Ujemi voljo

 

#MotherNature

 

DCIM178GOPRO
Spoštuj gore kot mamo in očeta!

 

DCIM101GOPRO
Jaa, sprobavamo novo #GoPro Foto: M. 😉

 

DCIM178GOPRO
Gremo, pa smo šli…

 

DCIM178GOPRO
In zmagal! Nepomembnost višincev, časa, razdlje… #PreboliToLažjeTIBo

 

 

 

 

Morda ti bo všeč tudi:

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.